Elbebo Administrator
Mesaje : 61 Puncte : 144 Data de inscriere : 30/07/2010 Varsta : 14 Localizare : Braila Joburi/Distractii : Metin2,Minecraft,Amuzamentul Stare de spirit : Wazaa!
| Subiect: Cerere rank-up staff minecraft Vin Iul 06, 2012 5:39 am | |
| Exemplu:
Nume prenume:
Varsta:
De unde sunteti:
Experienta in minecraft
Ce rank doriti? :Helper sau OPerator
De ce?:Specificati ce ati putea face ca helper sau admin
Numar:Alegeti un numar ! Vom trage la sort voi filma in timp ce trag bine inteles si ce numar va pica Primul Va fi Admin al 2 Helper!
!ATENTIE! Orice membru nou in staff va fi pus la incercare 1 saptamana! De va da gresi va primi ban ip! "In caz de ofera iteme etc ca op"!
In caz de amandoua persoane gresesc se vor face iar alegeri!\
Postati in acest topic! | |
|
RaptorMC Nivel 5
Mesaje : 1 Puncte : 1 Data de inscriere : 06/07/2012 Joburi/Distractii : Baschet,Fotbal Stare de spirit : Foarte Buna
| Subiect: Re: Cerere rank-up staff minecraft Vin Iul 06, 2012 5:51 am | |
| Nume prenume:Nume: Paul Prenume : Szasz
Varsta:14(fac in octombrie 12)
De unde sunteti:Sighisoara
Experienta in minecraft: Buna
Ce rank doriti? :Helper sau OPerator : Am V.I.P as dori OP.
De ce?:Serverul AbraCraft e cel mai tare sv de minecraft. Si as vrea foarte mult sa fiu in acest staff.Motivele sunt simple sal ajut pe Zaptos cu tot ce pot incat si playerii noi veniti .
Numar:12
Ultima editare efectuata de catre RaptorMC in Sam Iul 07, 2012 4:44 am, editata de 1 ori | |
|
mariuster Nivel 5
Mesaje : 1 Puncte : 1 Data de inscriere : 06/07/2012 Joburi/Distractii : cititul, minecraft , metin , fotball Stare de spirit : relaxat :)
| Subiect: Re: Cerere rank-up staff minecraft Vin Iul 06, 2012 6:04 am | |
| Nume prenume:Florea Marius Varsta:14 ani ( fac in septembrie ) De unde sunteti:Arad jud Arad Experienta in minecraft: Joc Mc de 6 luni , si ma pricep la iteme , la constructii cu redstone pistoane etc, si am avut propriul server de mc Ce rank doriti? :Helper sau OPerator : Operator De ce?:Specificati ce ati putea face ca helper sau admin: As putea ajuta playerii noi cu indicatii , raspunsuri , sa ii advertizez in cazul in care fac ceva rau , iar daca continua ( doar daca am voie sa fac asta ) le dau ban ( desigur doar in cazuri extreme de exemplu grifeaza case /paduri etc ) as putea ajuta la construirea de noi cladiri ( shopuri , hotele etc ). Daca cea ce pot face eu nu este destul pentru a fi Operator atunci accept si Helper , desigur daca voi fi ales Numar : 9 p.s. in joc ma gasiti cu numele de Villager , iar daca vreti sa ma contactati adresa de mess : kondor98 | |
|
nebunul Nivel 5
Mesaje : 1 Puncte : 1 Data de inscriere : 01/08/2012 Varsta : 26 Localizare : BRASOV Joburi/Distractii : job nu am distracti foarte multe Stare de spirit : perfecta
| Subiect: Re: Cerere rank-up staff minecraft Mier Aug 01, 2012 7:31 am | |
| Nume Prenume:Musat Razvan Varsta:14(in decembrie fac 15)
De unde sunteti: Brasov
Experianta in minecraft: din updade 1.1 nu ma prea pricep la red stone
Ce rank doriti?: OPerator
De Ce? : pentru ca vreau sa ajut toti playeri de pe server cu indicati si cu ori ce alceva nu cu iteme asta e sigur
Numar: 5
| |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere rank-up staff minecraft | |
| |
|